a

ZZJZ Pirot: Na teritoriji Pirotskog okruga još 48 pozitivnih

U Pirotskom okrugu još 48 osoba pozitivno je na Covid-19, od kojih je 33 iz Pirota, 10 iz Dimitrovgrada i 5 iz Bele Palanke, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Pirot.

Ukupan broj zaraženih u Okrugu popeo se na 792, po gradovima: Pirot – 486, Bela Palanka – 137, Dimitrovgrad – 121 i Babušnica – 48, kažu u Zavodu.

U saopštenju stoji da se na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot leči se 10 pacijenata sa pneumonijom – 7 iz Pirota, 2 iz Dimitrovgrada i 1 iz Babušnice.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot za 23. novembar možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Ivo Tomov

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar