a

Četiri medalje za atletski klub “Balkan” u Ćupriji

Članovi atletskog kluba “Balkan” iz Dimitrovgrada osvojili su 4 medalje na prvenstvu centralne Srbije za atletske škole “A” i “B” koje je minulog vikenda održano u Ćupriji.

This image has an empty alt attribute; its file name is 222-683x1024.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 223-1024x683.jpg

U kategoriji atletskih škola “A” Petar Ćirić je osvojio bronzu u bacanju vorteksa. U kategoriji atletskih škola “B” zlatnu medalju u trci na 50 metara sa preponama osvojila je Lana Petrović, prvo mesto u bacanju vorteksa zauzeo je Jovica Ćirić, dok je Neda Markov bila druga u trci na 50 metara.

Atletičarke “Balkana” Stefani Jovanović, Dunja Petrović, Anđela Sokolov, Lola Borisov i Simona Mihajlov postigle su dobre rezultate, ali nisu uspele da se domognu medalje.

This image has an empty alt attribute; its file name is 224-1024x683.jpg

Aleksandar Markov iz Atletskog kluba “Balkan” je u izjavi za FAR rekao da je zadovoljan organizacijom takmičanja, kao i nastupima mladih dimitrovgradskih atletičara i atletičarki na nadmetanju u Ćupriji.

A. Todorov

Foto: Atletski klub “Balkan”

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar