Ekipa “Hotel Hepi” osvojila turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2021”

Ekipa “Hotel Hepi” osvojila je 57. tradicionalni turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2021”. Oni su u finalnom susretu nadigrali ekipu “Mlekara Marinković” rezultatom 6:1. Treće mesto na turniru zauzela je ekipa “Real Caribrod” koja je sa 5:1 savladala sastav “Fiesta Matleks”.

Prvoplasiranoj ekipi pripala je novčana nagrada u iznosu od 180.000 dinara, drugoplasiranoj 90.000, dok je trećeplasirani tim osvojio 50.000 dinara. Najbolji igrač turnira je Danilo Vasov (Hotel Hepi), najbolji strelac Davor Petrov (Hotel Hepi), dok je za najboljeg golmana proglašen Darjan Đorđević (Real Caribrod).

U konkurenciji starijih pionira prvo mesto pripalo je ekipi “Real Caribrod”. Oni su u finalnom meču bili bolji od “Babušnice” rezultatom 3:0. Treće mesto u ovoj konkurenciji zauzela je ekipa “Balkanskog” koja je savladala “My Freedom” rezultatom 4:0. Za najboljeg igraća proglašen je Dimitrije Hristov (Real Caribrod), a za najboljeg golmana izabran je Andrija Živković (Babušnica).

U konkurenciji mlađih pionira najbolja je bila ekipa “Babušnice” koja je u finalnom susretu pobedila sa 8:2 ekipu “Balkanskog”, dok je treće mesto osvojiio tim “Mi smo ta ekipa”. Najbolji igrač u ovoj konkurenciji je Stefan Nakov (Balkanski), a najbolji čuvar mreže je Andrej Ivanov (Mi smo ta ekipa).

Ovogodišnji turnir u malom fudbalu u Dimitrovgradu organizovali su Sportsko turistički centar Caribrod, Sportski savez Caribrod, uz podršku Opštine Dimitrovgrad. Medijski pokrovitelj bila je Radio-televizija Caribrod.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Ivo Tomov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar