Nagrađeni mališani iz PU “8. septembar” koji su učestvovali na likovno-literarnom konkursu ZZJZ Pirot

Centar za promociju Zavoda za javno zdravlje Pirot u saradnji sa Mininstarstvom zdravlja i Institutom za javno zdravlje “Batut” dodelio je 3 nagrade mališanima iz Predškolske ustanove “8. septembar” koji su učestvovali na likovno-literarnom konkursu na temu “Pravilna ishrana – zdravlje” povodom obeležavanja kampanje “Mesec pravilne ishrane”.

Zahvalnice su dodeljene Leni Georgijev i Petru Gligorovu iz objekta “Leptirić” čija je vaspitačica Maja Zlatkov Đurov, kao i Teodoru Taškovu iz objekta “Pčelica” čije su vaspitačice Jadranka Ilijev i Aleksandra Cvetkov. Deci je priznanja uručila Sonja Petrov, sanitarno-ekološki inženjer za javno zdravlje Centra za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Pirot.

U izjavi za portal FAR Petrov je istakla da je u Zavodu za javno zdravlje Pirot pristiglo ukupno 586 likovnih i literarnih radova sa nivou Pirotskog okruga. Navodi da je saradnja sa dimitrovgradskom predškolskom ustanovom na izuzetnom nivou, a nagrađenim mališanima se zahvalila na učešću na ovom konkursu i poželela im uspeh na republičkom takmičenju.

A. Todorov

Foto: Zavod za javno zdravlje Pirot

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar