U toku javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja urbanog područja Pirotskog okruga

Opštinska uprava Opštine Dimitrovgrad objavila je poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu strategije razvoja urbanog područja grada Pirota i opština Babušnica, Dimitrovgrad i Bela Palanka. Javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja urbanog područja sprovodi se u periodu od 10. do 31. oktobra ove godine.

U saopštenju se navodi da će se Javna prezentacija Nacrta strategije razvoja urbanog područja održati u Pirotu 17. oktobra, u prostorijama gradske uprave, a vreme održavanja biće naknadno objavljeno.

Iz Opštinske uprave pozivaju predstavnike nadležnih organa jedinica lokalne samouprave, nadležnih institucija, organizacija civilnog društva, ekonomsko-socijalnih partnera, stručnu javnost, kao i druge zainteresovane strane da dostave svoje primedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta Strtegije razvoja urbanog područja na predviđenom obrascu na sledeću elektronsku adresu: [email protected] ili da ih upute poštom na adresu: Opštinska uprava opštine Dimitrovgrad, ul. Balkanska 2, 18320 Dimitrovgrad.

Nacrt Strategije razvoja urbanog područja i Obrazac za dostavljanje primedbi, predloga i sugestija, objavljeni su na zvaničnom sajtu Opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov (izvor: Opštinska uprava Opštine Dimitrovgrad)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar