UNSS iz Sofije uručio priznanje Privrednoj komori Pirot

Predstavnici Ugovorno okružne privredne komore Pirot učestvovali su na naučnoj konferenciji “Nauka, obuka i praksa” koja je organizovana u čast desetogodišnjeg jubileja katedre “Regionalni razvoj” na državnom univerzitetu za nacionalnu i svetsku ekonomiju (UNSS) u Sofiji.

Konferenciji su prisustvovali i ministar regionalnog razvoja i javnih radova Republike Bugarske Andrej Cekov, bugarski ministar za elektronsku upravu Aleksandar Jolovski, predsednici opština i direktori istaknutih kompanija Vivakom Nikola Gečev i Esilver Vladimir Danailov.

Ucešce na ovoj značajnoj konferenciji organizovano je u okviru priprema odrzavanja VII naučne konferencije “Regionalni razvoj i prekogranična saradnja” koju sa Srpskom akademijim nauka i umetnosti realizuju Privredna komora, Grad Pirot, Fakultet za menadžment Zaječar i Univerzitet Metropolitan. Naučna konferencija biće održana 15. decembra ove godine.

Na konferenciji u Sofiji Privrednoj komori Pirot uručeno je priznanje za značajan doprinos za partnerstvo i saradnju sa Univerzitetom za svetsku i nacionalnu ekonomiju iz Sofije, kao i zahvalnica Univrziteta za dugogodišnju uspešnu saradnju u organizovanju naučne konferencije „Regionalni razvoj i pregogranična saradnja”.

Izvor i foto: UOP komora Pirot

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar