Turistička organizacija “Caribrod” na sajmu “Holiday & Spa” u Sofiji

U Sofiji je počeo jubilarni 40. Internacionalni sajam “Holiday & Spa”. Turistička organizacija “Caribrod” predstavlja se na štandu Srbije sa još 50 učesnika, a pored Srbije na Sajmu učestvuju i Madagaskar, Mongolija, Grčka i mnoge druge zemlje.

“Bugarska je najbitnije tržište za nas i zato je ovaj Sajam vrlo bitan. Predstavljamo program manifestacije “Dani Caribrodske šušenice 2024” i turističke potencijale naše opštine. Videli smo da je veliko interesovanje za obilazak farmi i upoznavanje autohtonih rasa, tako da promovišemo i taj vid turizma uz mogućnost za posete”, kažu iz Turističke organizacije “Caribrod”.

Tokom trajanja sajma predstavnici turističke organizacije održaće niz sastanaka sa turističkim agencijama i kolegama iz Bugarske i Srbije vezano za zajednicke nastupe na teritoriji Republike Bugarske.

Svi zaineresovani sajam u Sofiji mogu posetiti do 15. marta od 10:00 do 19:00 časova u Inter Expo Centru (hala 3 i 4). Turistička organizacija “Caribrod” nalazi se u hali 3 na zajedničkom standu Srbije.

A. Todorov

Foto: Turistička organizacija “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar