a
 

Kalendar za 2018. godinu nastao u akciji „Da nas bude više“ biće predstavljen 19. januara u Dimitrovgradu

U petak, 19. januara, sa početkom u 16:00 časova u Edukativno-obrazovnom centru u Dimitrovgradu biće predstavljen kalendar nastao kao rezultat ovogodišnje akcije pod nazivom „Da nas bude više“.

Reč je o već dobro poznatoj akciji Službe Polivalentne patronaže Dimitrovgrada, koja već sedmu godinu zaredom ukazuje na lepotu roditeljstva, ali i značaj porasta nataliteta izradom kalendara sa likovima beba rođenih u protekloj godini. Kalendar za 2018. krase ljupka lica 55 beba rođenih na teritoriji opštine Dimitrovgrad u toku 2017. godine.

Na sutrašnjoj promociji kalendare će dobiti roditelji i članovi porodica beba čije su se fotografije našle na njima, kao i svi zainteresovani humani ljudi. Kao i prethodnih godina, kalendar nema određenu cenu, već je za kupovinu moguće izdvojiti sredstva prema želji i mogućnosti. Prikupljena sredstva će, kao i do sada, biti uložena u humanitarne svrhe, i ove godine biće namenjena lečenju učenice Osnovne škole „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu.

Pored Opštine Dimitrovgrad, akciju ove godine finansijski podržava i Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.

D. Jelenkov

Foto: Fejsbuk profil Patronaža Dimitrovgrad

Bez komentara

Ostavi komentar