STK “Mladost” na turniru u Kruševcu: Trener Taleski zadovoljan nastupom svojih igrača

Posle gotovo pet meseci pauze, stonoteniseri “Mladosti” iz Bosilegrada nastupili su tokom vikenda na turniru “Vidovdanski Kruševac Open”.

Bosilegradski klub imao je predstavnike u svim kategorijama, a najbolje rezultate ostvarili su Dario Andonov, David Evtimov, Miljan Ilijev, Borislav Grigorov i Nikola Zaharijev koji su zaustavljeni u četvrtfinalnim dvobojima.

Boje “Mladosti” na takmičenju u Kruševcu branili su još Dušan Stojanov, Vladan Stojnev, Boris Stoimenov, Miljan Mitkov, Bratislav Stojimenov i Luka Nikolov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 352-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 353-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 354-1024x683.jpg

Sumirajući utiske sa nadmetanja, trener mladih bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski ocenio je nastupe svojih pulena veoma dobrim, imajući u vidu, kako kaže, dugotrajnu pauzu zbog novonastalih okolnosti. Taleski je zahvalio domaćinu takmičenja, Stonoteniskom klubu “Napad”, na srdačnoj dobrodošlici i ukazanom gostoprimstvu, a svojim stonoteniserima da nastave sa vrednim radom i da medalje neće izostati.

This image has an empty alt attribute; its file name is 355-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 356-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 357-1024x683.jpg

Pored bosilegradskih, na Vidovdanskom turniru učestvovali su i stonoteniseri iz Jagodine, Surdulice, Niša, Negotina, Vrnjačke Banje, Babušnice, Bele Palanke, Čačka, Kragujevca i drugih gradova u zemlji. Organizator ovog sportskog događaja je kruševački stonoteniski klub “Napad”.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / Stonoteniski klub „Mladost“

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar