a

STK “Mladost” na turniru u Kruševcu: Trener Taleski zadovoljan nastupom svojih igrača

Posle gotovo pet meseci pauze, stonoteniseri “Mladosti” iz Bosilegrada nastupili su tokom vikenda na turniru “Vidovdanski Kruševac Open”.

Bosilegradski klub imao je predstavnike u svim kategorijama, a najbolje rezultate ostvarili su Dario Andonov, David Evtimov, Miljan Ilijev, Borislav Grigorov i Nikola Zaharijev koji su zaustavljeni u četvrtfinalnim dvobojima.

Boje “Mladosti” na takmičenju u Kruševcu branili su još Dušan Stojanov, Vladan Stojnev, Boris Stoimenov, Miljan Mitkov, Bratislav Stojimenov i Luka Nikolov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 352-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 353-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 354-1024x683.jpg

Sumirajući utiske sa nadmetanja, trener mladih bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski ocenio je nastupe svojih pulena veoma dobrim, imajući u vidu, kako kaže, dugotrajnu pauzu zbog novonastalih okolnosti. Taleski je zahvalio domaćinu takmičenja, Stonoteniskom klubu “Napad”, na srdačnoj dobrodošlici i ukazanom gostoprimstvu, a svojim stonoteniserima da nastave sa vrednim radom i da medalje neće izostati.

This image has an empty alt attribute; its file name is 355-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 356-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 357-1024x683.jpg

Pored bosilegradskih, na Vidovdanskom turniru učestvovali su i stonoteniseri iz Jagodine, Surdulice, Niša, Negotina, Vrnjačke Banje, Babušnice, Bele Palanke, Čačka, Kragujevca i drugih gradova u zemlji. Organizator ovog sportskog događaja je kruševački stonoteniski klub “Napad”.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / Stonoteniski klub „Mladost“

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar