a

IZBORI 2020: Meštani Beleša ponovo glasaju za narodne poslanike u republičkom parlamentu

Na sednici, održanoj 26. juna, Republička izborna komisija je donela Rešenje o ponavljanju glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje i na kojima je naloženo ponavljanje glasanja na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine.

Kako je za FAR rekao Dragan Golubov, koordinator radnog tela za sprovođenje parlamentarnih izbora na teritoriji opštine Dimitrovgrad, glasanje za poslanike u republičkom parlamentu biće ponovljeno i na biračkom mestu broj 11 u prigradskom naselju Beleš.

Osim u Belešu, glasanje u Srbiji će se ponoviti na ukupno 234 biračka mesta, u sredu, 1. jula, u vremenu od 7:00 do 20:00 časova.

A. Todorov (izvor: rik.parlament.gov.rs / Radno telo-opština Dimitrovgrad)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar