Tamara Milošev i Jelena Đorđević nove članice Opštinskog veća

Na današnjoj sednici Skupštine opštine formirano je Opštinsko veće, a utvrđene su i mesečne novčane naknade šefovima odborničkih grupa, njihovim zamenicima i odborncima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 28-1024x683.jpg

Nakon predloga predsednika opštine Vladice Dimitrova, odbornici lokalnog parlamenta izabrali su tajnim glasanjem Tamaru Milošev i Jelenu Đorđević za nove članice Opštinskog veća, čime je ovaj izvršni organ opštine konačno oformljen. Osim pomenute dve većnice, Opštinsko veće u novom sazivu činiće još i Slavoljub Manoilov, Dejan Milev i Dragan Mančev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 29-1024x683.jpg

Takođe, na zasedanju je usvojena odluka o primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica u opštini Dimitrovgrad. Prema ovoj odluci, šefovi odborničkih grupa primaće mesečnu novčanu naknadu u iznosu od 15.000, njihovi zamenici 10.000, a odbornicima sleduje 8.000 dinara. Za prisustvo na sednicama predviđeno je 2.000 dinara.

Na sednici su potvrđeni mandati novoizabranim odbornicima – dva sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” i jedan sa liste “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije”.

 A. Todorov

Foto: Mikica Kostov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar