a

VIDEO: Zaharijev – Još tri nova slučaja koronavirusa u Bosilegradu, epidemiološka situacija dobra

Na teritoriji opštine Bosilegrad registrovana su još tri slučaja koronavirusa. Predsednik opštine Vladimir Zaharijev epidemiološku situaciju u opštini ocenio je kao dobru i rekao da se sve mere poštuju.

Broj pregleda u Covid ambulanti nije povećan, stanje je za sada stabilno. Takođe, u školama i predškolskoj ustanovi “Dečja radost” situacija je normalna, rekao je predsednik opštine.

Opštinski štab za vanredne situacije predložio je da se na graničnom prelazu “Ribarci” meri temperatura građanima koji ulaze u zemlju, kazao je Zaharijev i dodao da se još uvek čeka odgovor nadležnog ministarstva.

Detaljnije u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: NRT Bosilegrad
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
novembar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar