Stojičić: Još dva pozitivna slučaja u Babušnici

Na teritoriji opštine Babušnica danas su registrovana još dva nova slučaja koronavirusa, a još dva brisa poslata su na analizu, rekla je za FAR predsednica opštine Ivana Stojičić.

“U poslednjih nedelju dana urađena su 2 PCR testa i 36 brzih testova, dok se u Covid ambulanti javilo njih 66 sa simptomima virusa” – dodala je Stojičić.

Ona je rekla da je u školama, predškolskoj ustanovi i ostalim institucijama za sada je situacija stabilna i da nema registrovanih slučajeva.

“Preporuka građanima je da se pridržavaju svih propisanih mera, jer je u Babušnici prema podacima Zavoda za javno zdravlje Pirot, situacija ocenjena kao nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu” – rekla je Stojičić.

T. Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar