XXIX sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad 17. avgusta

XXIX sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad biće održana u četvrtak, 17. avgusta sa početkom u 10:00 časova. Na dnevnom redu lokalnog parlamenta naći će se 17 tačaka.

Pred odbornicima na razmatranje i usvajanje naći će se predlozi odluka o usvajanju Izveštaja o poslovanju budžeta Opštine Dimitrovgrad za period od 1. januara do 30. juna ove godine, o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine za tekuću godinu, o zaduživanju za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda, kao i o određivanju autobuskih stajališta koja se mogu koristiti u linijskom prevozu putnika na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

Na dnevnom redu će se naći i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na odluku o izmenama i dopunama Statuta Centra za kulturu, o davanju saglasnosti na izmenu Programa poslovanja JP „Komunalac“ za 2023. godinu sa finansijskim planom i cenovnikom usluga za 2023. godinu. o davanju saglasnosti na odluku o izmenama i dopunama Statuta Javnog preduzeća „Komunalac, kao i o usvajanju Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JP „Komunalac“ za period od 01.01.2023. godine do 30.06.2023. godine.

Na zasedanju lokalnog parlamenta naći će se i odluka o imenovanju Komisije za planove Opštine Dimitrovgrad, kao i rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Komisije za rodnu ravnopravnost opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar