XXVIII sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad 23. juna

XXVIII sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad biće održana u petak, 23. juna u 10:00 časova, a na dnevnom redu zasedanja naći će se 24 tačke.

Pred odbornicima na razmatranje i usvajanje naći će se predlozi odluka o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine za ovu godinu, o konsolidovanom završnom računu budžeta opštine za prethodnu godinu, kao i predlog izmene Kadrovskog plana organa i službi opštine za 2023. godinu.

Na dnevnom redu sednice lokalnog parlamenta biće i predlozi Programa za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Dimitrovgrad u tekućoj godini i Programa za razvoj privrede i upravljenje rizicima na teritoriji opštine u 2023. godini.

Odbornici će razmatrati predoge Rešenja o prestanku mandata Upravnog i Nadzornog odbora Narodne biblioteke “Detko Petrov” i o imenovanju novog Upravnog i Nadzornog odbora ove ustanove. Takođe, razmatraće i predloge Rešenja o prestanku mandata člana Upravnog i Nadzornog odbora Istorijskog arhiva u Pirotu, kao i o imenovanju novog člana Upravnog i Nadzornog odbora ove institucije.

Na zasedanju lokalnog parlamenta naći će se i set tačaka iz oblasti poslovanja Javnog preduzeća “Komunalac” iz Dimitrovgrada.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar