Mimica Kostić Đorđević zvanično preuzela dužnost načelnice Pirotskog okruga

Mimica Kostić Đorđević zvanično je preuzela dužnost načelnice Pirotskog okruga. Ona je na na to mestu nasledila Draganu Tončić, koja će u narednom periodu obavljati funkciju predsednice Skupštine Grada Pirota.

U svom obraćanju Tončić se zahvalila medijima na podršci i saradnji u proteklih osam godina koliko je bila na čelu Pirotskog okruga i dodala da je saradnja sa svim inspektorima resornih ministarstava bila na zadovoljavajućem nivou.

“Novoj načelnici bih poželela uspešan rad, da bude dosledna i da na dobar način prezentuje sva dešavanja u okrugu, a verujem da će imati i dobru saradnju sa svim inspektorima i republičkim službama”, navela je Tončić.

Mimica Kostić Đorđević je u obraćanju medijima istakla da nova funkcija za nju predstavlja veliku čast i zadovoljstvo, a ujedno i veliku odgovornost.

“Ja bih se zahvalila Dragani Tončić na svemu što je u prethodna dva mandata uradila za naš okrug i ja ću se truditi da u narednom periodu budem isto toliko dobra kao i ona. Upotrebiću svoje znanje i iskustvo kako bi posao obavljala na najbolji mogući način, a u interesu svih građana Pirotskog upravnog okruga”, kazala je Kostić Đorđević.

A. Todorov

Foto: Pirotske vesti

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar