Vladica Dimitrov pozvao organizacije i ustanove da dostave predloge za nagrade i priznanja povodom praznika opštine Dimitrovgrad

Povodom praznika opštine Dimitrovgrad 21. septembra, Vladica Dimitrov, predsednik opštine Dimitrovgrad pozvao je putem saopštenja sve institucije i organizacije da dostave svoje predloge za opštinsku nagradu i priznanja, najkasnije do 10. septembra. Predlozi moraju biti obrazloženi i dokumentovani na način koji pruža dovoljno elemenata za odluku i biće razgledani od strane Komisije za dodelu opštinske nagrade i priznanja.

„Opštinske nagrade i priznanja biće dodeljena za ostvarenja koja su na odgovarajući način priznata i postala dostupna javnosti za izuzetne rezultate u svakodnevnom rešavanju privrednih, komunalnih, stambenih, zdravstvenih, prosvetnih, kulturnih, umetničkih, sportskih i drugih delatnosti.

Nagrade i prizanja se dodeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mesnim zajednicama, državnim organima, grupi građana i drugim zainteresovanim organima – organizacijama, kao i naučnim, kulturnim i drugim radnicima koji su dali svoj doprinos za razvoj ili afirmaciju opštine Dimitrovgrad“, navodi se u saopštenju.

Konačnu odluku o nagradama i prizananjima donosi Skupština opštine Dimitrovgrad.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar