a

Udruženje građana “Harmonija” i fondacija “Zamisli život” organizuju 27. juna, humanitarni performans pod nazivom “Naša krila”, a u okviru projekta “Jednake mogućnosti za sve”. Performans će početi u 19:00 časova u Centru za kulturu u Dimitrovgradu, a njime će ujedno biti promovisan novi program pomoći “Čuvari smeha”.

U obaveštenju koje je dostavljeno medijima, organizatori su naveli da će se program “Čuvari smeha” baviti pomaganjem deci bez roditeljskog staranja, deci samohranih roditelja i porodicama sa decom sa smetnjama u razvoju, a pre svega u procesu obrazovanja dece.

This image has an empty alt attribute; its file name is 453-1024x683.jpg

Fondacija “Zamisli život” i udruženje “Harmonija” pozivaju građane da pomognu ovu humanitarnu akciju tako što će uplatiti sredstva na žiro račun fondacije 105-2261860-84 (sa naznakom “Za program Čuvari smeha”), ili kupiti bedž sa logom akcije koji će se prodavati tokom najavljenog događaja u Centru za kulturu.

Sergej Ivanov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Sergej Ivanov je rođen u Dimitrovgradu (Caribrodu) 1975. godine. Po zvanju je doktor veterinarske medicine sa završenim specijalističkim kursom iz oblasti zaštite životne sredine, organske proizvodnje i primene participatornih metoda u ruralnom razvoju. Osnivač je Prirodnjačkog društva „Natura Balkanika“, kao i Udruženja za razvoj organske proizvodnje „Biobalkan“. Od 2002. godine aktivno je učestvovao u sprovođenju mnogih projekata u oblasti ruralnog razvoja, a naročito u oblasti očuvanja autohtonih rasa. Tokom studentskih dana pisao je za „Nezavisne novine“ iz Banjaluke. Autor je brojnih radova o očuvanju genetičkih resursa, kao i nekoliko edukativnih filmova o autohtonim rasama. Sa suprugom i dvoje dece održava farmu magaraca i ovaca kraj Dimitrovgrada. Od 2018. godine radi kao novinar-saradnik portala FAR.

Bez komentara

Ostavi komentar