a

Dimitrov i Conević obišli gradilišta na teritoriji opštine Dimitrovgrad

Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov i njegov pomoćnik zadužen za komunalnu delatnost i putnu infrastrukturu Žan Conević, obišli su danas nekoliko gradilišta na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

This image has an empty alt attribute; its file name is 295-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 296-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 297-1024x683.jpg

Oni su posetili radove na rekonstrukciji foajea Doma kulture, centralnog gradskog trga, skupštinske sale i tribina sa pratećim prostorijama u Sportskom centru Park. Čelni ljudi Dimitrovgrada obišli su i prostor namenjen za izgradnju šetališta za pse, kao i ulicu Sutjeska gde bi uskoro trebalo da započne treća faza asfaltiranja i naselje Gojin Dol gde se trenutno radi druga faza na izgradnji nove vodovodne mreže u dužini od 400 metara.

This image has an empty alt attribute; its file name is 298-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 299-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 300-1024x683.jpg

Dimitrov je u obraćanju medijima rekao da je svakodnevno na terenu i dodao da je zadovoljan dinamikom i načinom na koji se radovi izvode. On je izrazio uverenje da će do Dana opštine, Dimitrovgrad imati potpuno preuređene i funkcionalne objekte i najavio niz novih infrastrukturnih projekata koje će lokalna samouprava finansirati u narednom periodu, i koji će prema njegovim rečima, biti od velikog značaja za opštinu i njene građane.

This image has an empty alt attribute; its file name is 301-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 302-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 303-1024x683.jpg

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar