a
 

Zbog asfaltiranja 10. i  11. avgusta deonica lokalnog puta Trnski Odorovci – Kusa Vrana biće zatvorena za saobraćaj

Treća faza radova na rekonstrukciji dela lokalnog puta Trnski Odorovci – Kusa Vrana u dužini od 2400 metara privodi se kraju. U petak 10. i subotu 11. avgusta ova deonica biće zatvorena za saobraćaj zbog asfaltiranja, rekao je za portal FAR Žan Conević, pomoćnik predsednika opštine za komunalnu delatnost i putnu infrastrukturu.

Radovi na ovom putnom pravcu počeli su sredinom juna ove godine, a njihova vrednost je oko 30 miliona dinara. Polovično se finansiraju iz republičkog budžeta i budžeta opštine Dimitrovgrad.

Izvođač radova na rekonstrukciji dela lokalnog puta Trnski Odorovci – Kusa Vrana je građevinsko preduzeće „Drumovi A&D“ iz Pirota.

  A. Todorov

Foto: Žan Conević

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar