a

VIDEO: Zaharijev – Još dva pozitivna slučaja u Bosilegradu i to kod mlađih osoba

Na teritoriji opštine Bosilegrad danas su registrovana još dva slučaja koronavirusa i to kod mlađih osoba, a tri uzorka su poslata na analizu, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

Zaharijev kaže da u Covid ambulanti nema povećanog broja pregleda, a stanje u školama i predškolskoj ustanovi je stabilno.

“Mere se poštuju u Bosilegradu, za sada nema kažnjenih za nepoštovanje mera” – rekao je predsednik te opštine i dodao da je preporuka građanima da poštuju mere i dalje, da nose maske i vizire.

O detaljima u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
novembar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar