Borislav Grigorov na korak od medalje, ostali članovi Stonoteniskog kluba “Mladost” dobri u Jagodini

Članovi Stonoteniskog kluba “Mladost” iz Bosilegrada ostvarili su minulog vikenda dobre rezultate na turniru “Zlatni reket Jagodine 2021” koji je održan u sporskoj hali JASSA.

This image has an empty alt attribute; its file name is 347-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 348-1024x683.jpg

Najviše na ovom turniru je prikazao Borislav Grigorov kome je medalja izmakla iz ruku. On je u kategoriji mlađih kadeta u četvrtfinalnom susretu poražen od Janka Stanojevića sa 3:2 u gemovima. Takođe, Grigorov je u kategoriji starijih kadeta zauzeo prvo mesto u grupi, ali je nažalost ispao na glavnoj tabli.

This image has an empty alt attribute; its file name is 349-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 350-1024x683.jpg

Dobre igre pružio je i Luka Nikolov koji je u kategoriji juniora imao ogromnu šansu da dobije igrača Crvene Zvezde Vuka Nedeljkovića u grupi i tako sebi obezbedi lakši žreb na glavnoj tabli. Nikolov je pri rezultatu 2-1 i 10-8 u njegovu korist imao dve meč lopte koje nije iskoristio i poražen je sa 3:2. U sledećem meču Nikolov je dobio takmičara iz stonoteniskog kluba “Rudar-Kostolac” i tako sebi obezbedio prolaz na glavnu tablu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 351-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 352-1024x683.jpg

Miljan Ilijev je takođe prošao grupu, ali na glavnoj tabli nije uspeo da se domogne četvrtfinala. Odlične nastupe imali su još Stefan Andonov, Andrej Milanov, Miljan Mitkov i Dario Andonov koji su u svojim kategorijama i starijoj kategoriji dobrom igrom obezbedili sebi plasman na glavnu tablu, što je za njihov početak veoma veliki uspeh. Prve zvanične nastupe upisali su Nemanja, Valeri i Julijan, ali nažalost nisu uspeli da prođu grupe.

This image has an empty alt attribute; its file name is 353-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 354-1024x683.jpg

Trener mladih bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski bio je i više nego zadovoljan nastupom svojih pulena imajući u vidu da su deca posle dužeg vremena zbog pandemije koronavirusa imali zvanične nastupe. On se zahvalio organizatoru turnira Bobanu Laziću na dobroj organizaciji i na srdačnom gostoprimstvu. Takođe, Taleski se zahvalio i Opštini Bosilegrad što omogućava nastupe dece na ovakvim turnirima gde učestvuju takmičari iz svih krajeva Srbije.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub “Mladost” Bosilegrad / Nikola Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar