U Srbiji danas oblačno, negde i pljuskovi sa grmljavinom

Vreme u sredu biće oblačno, mestimično sa kišom, a na jugu ponegde i pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura od 19 do 28 stepeni.

Sredinom nedelje biće umereno do potpuno oblačno i sveže, mestimično s kišom, na jugu ponegde i pljuskovima s grmljavinom. Najmanje padavina se očekuje na severu zemlje. Duvaće vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od 13 do 18 stepeni, a najviša od 19 na severozapadu do 28 na jugu.

U četvrtak na severu i istoku biće pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, na jugozapadu i jugu ponegde s kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 12 do 16, a najviša od 24 do 27 stepeni.

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom biće i u petak. Na jugu i istoku pretežno sunčano i relativno toplo. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Jutarnja temperatura od 12 do 16, a najviša od 20 do 30 stepeni.

Prvog dana vikenda biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U južnim, centralnim i istočnim krajevima uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 16, a najviša od 19 do 29 stepeni.

Narednih dana biće promenljivo oblačno i sveže, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom.

Izvor: RTS

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar