U toku radovi na rekonstrukciji vrtića “Dečja radost” u Bosilegradu

U dvorištu vrtića u Bosilegradu u toku su građevinski radovi u okviru realizacije projekta „Rekonstrukcija i dogradnja vrtića Dečja radost”.

“Dobili smo pozitivno odgovor na naš zahtev, čime su obezbeđena sredstva za realizaciju ovog izuzetno važnog projekta za našu opštinu. Ovim projektom će se omogućiti mnogo bolji uslovi, kako za boravak i školovanje mališana, tako i za rad zapošljenih u ovoj ustanovi”, istakao je Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad.

Zaharijev je posebno naglasio dogovor sa izvođačem radova – kompanijom “DHC Engineering” iz Beograda da se za realizaciju projekta ne angažuju lica van Bosilegrada, već građevinski radnici iz ove opštine.

Pored izgradnje novog objekta za obrazovanje dece predškolskog uzrasta završava se i kompletna rekonstrukcija zgrade, namenjena za boravak dece od 3 do 5 godina, kao I izgradnja jaslica.

Projekat „Rekonstrukcija i završetak vrtića“ opština Bosilegrad realizuje uz finansijsku podršku Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima u vrednosti oko 106 miliona dinara.

Izvor i foto: Fejsbuk stranica Opštine Bosilegrad

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar