Bosilegrad na muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ 15. oktobra

Na najvećem dečjem muzičkom takmičenju u Srbiji „Srbija u ritmu Evrope“, boje Bosilegrada ove godine braniće Martin Dionisijev (19) i Milkica Dionisijev (14) uz plesnu pratnju Ivane Ignjatov i Nore Gonev, učenica 6. razreda. Oni će predstaviti Izrael numerom „Hava Nagila”, javlja NRTV-Bosilegrad.

„Opština Bosilegrad godinama unazad finansijski pomaže učešće muzičkih talenata, a njihovo predstavljanje je vrsta promocije opštine. Nadamo se velikom uspehu naših takmičara, koji su i prethodnih godina ostvarivali visoke plasmane“, izjavio je predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

Ovogodišnje takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“ održava se u Srbobranu, gde će se okupiti predstavnici 22 grada i opština u Srbiji, uzrasta od 14 do 21 godinu i pevati na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela i Australije. Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova, glasova žirija, gradova učesnika i stručnog žirija. Razlika u odnosu na prethodnu godinu je to što će se takmičari predstaviti u nastupu uživo, umesto kroz spotove.

Bosilegradski takmičari će nastupiti pod rednim brojem 17, u direktnom televizijskom prenosu 15. oktobra od 14:00 časova na TV Prva.

Izvor i foto: NRTV-Bosilegrad

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar