XXV sednica SO Dimitrovgrad 24. marta

U centru pažnje predstojeće XXV sednice Skupštine opštine Dimitrovgrad, koja će biti održana u petak, 24. marta u 10:00 časova, biće razmatranje i usvajanje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine za 2023. godinu.

Pred odbornicima na usvajanje će se naći i predlozi odluka o izradi Plana detaljne regulacije, rekonstrukcije i izgradnje državnog puta IIA reda broj 223, deonica Zvonce – Poganovo, o dopuni Odluke o socijalnoj zaštiti, o izmenama i dopunama Odluke o vodovodu i kanalizaciji, kao i o unapređenju polažaja i kvalitetata života mladih u opštini Dimitrovgrad u 2023. godini.

Na dnevnom redu lokalnog parlamenta biće i predlozi rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Opštinske uprave opštine Dimitrovgrad za prošlu godinu, Izveštaja o radu Narodne biblioteke „Detko Petrov“ sa finansijskim izveštajem za 2022. godinu, finansijskog izveštaja PU „8. septembar“ za period od 1. januara do 31. decembra 2022. godine.

Na zasedanju će se naći Izveštaji o radu i poslovanju Turističke organizacije „Caribrod“ sa finansijskim izveštajem za 2022. godinu, Centra za kulturu, Istorijskog arhiva u Pirotu, Centra za socijalni rad, kao i Crvenog krsta Dimitrovgrad.

Odbornici će se izjasniti i o Izveštaju o radu Štaba za vanredne situacije opštine Dimitrovgrad za 2022. godinu, kao i o Izveštaju o primeni Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Dimitrovgrad za proteklu godinu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar