U petak, 29. marta III sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad

U petak, 29. marta sa početkom u 10:00 časova biće održana III sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad sa 20 tačaka na dnevnom redu.

Pred odbornicima na razmatranje i usvajanje naći će se predlozi odluka o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine opštine Dimitrovgrad, o pristupanju promeni Statuta Opštine Dimitrovgrad, o primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica u Opštini Dimitrovgrad, kao i predlog odluke o pravobranilaštvu.

Na zasedanju lokalnog parlamenta su i predlozi odluka o raspoređivanju sredstava za privredni razvoj opštine Dimitrovgrad za 2024. godinu, o raspoređivanju sredstava iz budžeta opštine Dimitrovgrad za razvoj turizma za ovu godinu, kao i predlog odluke o programu upravljanja kriznim situacijama.

Na dnevnom redu biće i predlozi rešenja o obrazovanju Saveta za zdravlje opštine Dimitrovgrad, o imenovanju direktora Centra za kulturu i o usvajanju Izveštaja o radu Opštinske uprave Opštine Dimitrovgrad za 2023. godinu.

Odbornici će se izjasniti i o izveštajima o radu sa finansijskim izveštajima za 2023. godinu Narodne biblioteke “Detko Petrov”, Turističke organizacije “Caribrod” i Centra za kulturu, kao i o finansijskom izveštaju Predškolske ustanove “8. septembar” za prošlu godinu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar