a

VIDEO: Zaharijev – U Bosilegradu u poslednjih nedelju dana 4 slučaja koronavirusa

Na teritoriji opštine Bosilegrad od 20. do 27. novembra registrovana su 4 slučaja koronavirusa. Jedan pacijent prebačen je u Zdravstveni centar Vranje, dok su ostali u kućnoj izolaciji. Rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

U školama i predškolskoj ustanovi situacija je za sada stabilna. Prema novim merama učenici srednje škole i viših razreda osnovne škole pohađaće nastavu onlajn.

Svi ugostiteljski objekti i radnje poštuju protivepidemijske mere, a takođe i građani Bosilegrada, dodao je Zaharijev.

O detaljima u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
novembar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar