Objavljeni konačni rezultati raspodele po srednjim školama

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da su na portalu Moja srednja škola objavljeni konačni rezultati raspodele po školama i obrazovnim profilima u srednjim školama.

U saopštenju se navodi da oni koji ne iskoriste prednost elektronskog uvida to mogu učiniti i u svojim matičnim osnovnim školama, uz napomenu da su danas objavljena i preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu.

Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je 14. jula, dok će dan kasnije, 15. jula, biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu.

Takođe, u četvrtak i petak, 14. i 15. jula, prijave za upis u srednje škole, za prvi upisni krug, mogu se podneti i neposredno u školi, osim za upis u muzičke i baletske škole.

Od 14. jula od 8:00 časova do 20. jula u ponoć je podnošenje prijava za upis elektronskim putem, posle prvog i drugog upisnog kruga.

Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu Moja srednja škola, stoji na zvaničnom sajtu Vlade Srbije.

Izvor: srbija.gov.rs

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar