Bosilegrad na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope” 23. oktobra

Bosilegrad će i ove godine na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – „Srbija u ritmu Evrope” predstavljati Martin Dionisijev (20) i Milkica Dionisijeva (15) uz plesnu pratnju Ivane Ignjatov, Nore Gonev, Daria Andonova i Julijana Todorova, učenika osnovne škole „Georgi Dimitrov”. Oni će izvesti numeru „Ča ča ča” finskog izvođača Kavarije, javlja NRTV-Bosilegrad.

Tim povodom ekipu iz Bosilegrada na čelu sa Danijelom Zarevim, koordinatorom projekta, primio je ambasador Finske u Beogradu Njegova ekselencija Niklas Lindkvist. Nakon razgovora o predstojećem nastupu, usledile su teme o saradnji između opštine Bosilegrad i Finske. Finski ambasador izrazio je želju da prisustvuje televizijskom festivalu i podrži decu Bosilegrada, ali i da poseti ovu opštinu i upozna se sa njenom prirodom i potencijalima koje pruža.

Na ovogodišnjem takmičenju „Srbija u ritmu Evrope u Zrenjaninu 23. oktobra okupiće se predstavnici 23 grada i opština, koji će pevati na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela i Australije. Direktan televizijski prenos je na TV Prva od 21:00 čas, a predstavnici Bosilegrada nastupiće pod rednim brojem 2.

Izvor i foto: NRTV-Bosilegrad

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar